» » Вітаємо всіх з рішенням про початок офіційних переговорів з Україною про вступ до ЄС.

Вітаємо всіх з рішенням про початок офіційних переговорів з Україною про вступ до ЄС.

В категорії: Інформація / Новини | Дата: 14-12-2023, 23:30 | Переглядів: 1 259

Вітаємо всіх з прийнятим рішенням на саміті ЄС 14 грудня 2023 року щодо початку офіційних переговорів з Україною і Молдовою про вступ до ЄС. Також, давайте згадаємо саміт Європейської Ради 23 червня 2022 року, на якому Україні надали офіційний статус країни кандидата на вступ до ЄС. На цьому саміті президентка Єврокомісії Урсула фон дер Ляєн однією з причин необхідності надання Україні цього статусу назвала те, що в Україні добре розвинутий громадський сектор, що є чисто європейською традицією. Тобто, ми з вами, всі громадські організації, самою своєю активністю і своїм існуванням ведемо Україну в Європу. Для громадського сектору наближення до ЄС означає більше проєктів і більше можливостей. Бо саме проєктна модель працює у ЄС на всіх рівнях. І чим більше досвіду буде у вас в реалізації проєктів, тим більше користі ви принесете нашій країні після офіційного вступу в ЄС.


#єс #гоамт #ngoamt #raspberrypi #eu




Схожі публікації

    Залишити коментар
Шановні читачі! Просимо вас, залишаючи коментарі, поважати один одного і не зловживати свободою слова. Адміністрація сайту буде видаляти:

1. Коментарі з  грубою і  ненормативною лексикою.
2. Образи, загрози і  непристойні висловлювання.
3. Висловлювання, що розпалюють національну, релігійну та  іншу ворожнечу.
4. Коментарі, що містять інші порушення законодавства і  прав громадян.
5. Коментарі, що рекламують і  просувають інші веб-ресурси, товари та  послуги, а  також коментарі, що не  мають відношення до  дискусії.

Користувачі, які порушують ці правила грубо або  систематично, будуть заблоковані.