» » Проголосуйте за проєкт Raspberry Pi

Проголосуйте за проєкт Raspberry Pi

В категорії: Новини / Анонси | Дата: 26-07-2021, 14:41 | Переглядів: 864

Просимо підтримати наш проєкт по Raspberry Pi на сайті Активні громадяни від Британської ради за посиланням:

https://activecitizens.in.ua/articles/38/249

Голосування максимально просте, потрібно натиснути кнопку "Голосувати" і ввести номер телефону.


Локація
Івано-Франківська ОТГ

Дати реалізації
Серпень – жовтень 2021 року

Про що цей проєкт?
Кожного наступного навчального року все менше абітурієнтів хочуть вступати на технічні спеціальності. А ті, хто вступають, починають своє навчання в університеті з нижчим рівнем підготовки, ніж раніше. Зменшення кількості технічних спеціалістів означає майбутнє зниження позицій на ринку технологій України. Однією з причин цього явища творці одноплатного комп’ютера Raspberry Pi називають те, що сам по собі розвиток технологій призводить до зменшення можливостей в учнівської молоді розбиратися з тим, як ці технології працюють.

Тож метою проєкту є сприяти зацікавленню молоді робототехнікою через створення і апробацію навчального курсу на основі одноплатного комп’ютера Raspberry Pi.

Що плануємо робити?
У межах проєкту заплановані створення курсу «Вступ до робототехніки на основі Raspberry Pi», апробація курсу в цільовій групі, закупка обладнання, корекція курсу на основі апробації. Зокрема, в межах апробації буде залучено 8 осіб (віком 13–17 років) на основі конкурсу, проведено 10 навчальних занять та проаналізовано навчальний курс. Після цього заплановане створення фінальної версії курсу у форматі PDF та поширення інформації про курс бенефіціарам.

Чого плануємо досягти?
В результаті проєкту зросте інтерес до робототехніки, адже цільова аудиторія дізнається про одноплатний комп’ютер Raspberry Pi та можливості роботи з ним. На локальному рівні з’являться нові перспективні освітні програми, а також сформуються спільноти, які вивчатимуть робототехніку. Зрештою зросте конкурентоспроможність молоді регіону в технологічних галузях.

Що буде далі?
Створення курсу дозволить бенефіціарам проєкту використовувати його в потенційних власних проєктах із використанням Raspberry Pi. Закуплена в межах проєкту техніка буде зберігатись на балансі ГО «Академія новітніх технологій» та дозволить організаторам надалі реалізовувати проєкти і потенційно створити школу Raspberry Pi в Івано-Франківській ОТГ.

https://www.facebook.com/ngoamtukraine/
https://www.facebook.com/ino.cation
https://www.britishcouncil.org.ua/
https://activecitizens.in.ua/articles/38/249


Схожі публікації

    Залишити коментар
Шановні читачі! Просимо вас, залишаючи коментарі, поважати один одного і не зловживати свободою слова. Адміністрація сайту буде видаляти:

1. Коментарі з  грубою і  ненормативною лексикою.
2. Образи, загрози і  непристойні висловлювання.
3. Висловлювання, що розпалюють національну, релігійну та  іншу ворожнечу.
4. Коментарі, що містять інші порушення законодавства і  прав громадян.
5. Коментарі, що рекламують і  просувають інші веб-ресурси, товари та  послуги, а  також коментарі, що не  мають відношення до  дискусії.

Користувачі, які порушують ці правила грубо або  систематично, будуть заблоковані.