» » Представниця ГО "Академія новітніх технологій" ввійшла до конкурсної комісії обласного конкурсу проектів

Представниця ГО "Академія новітніх технологій" ввійшла до конкурсної комісії обласного конкурсу проектів

В категорії: Новини | Дата: 23-04-2019, 14:32 | Переглядів: 1 010

Представниця ГО "Академія новітніх технологій" Маліборська Анастасія ввійшла до складу конкурсної комісії обласного конкурсу проектів та програм інститутів громадянського суспільства з молодіжної проблематики. Як повідомляє Департамент освіти, науки та молодіжної політики Івано-Франківської обласної державної адміністрації відкритий захист конкурсних пропозицій обласного конкурсу проектів та програм інститутів громадянського суспільства з молодіжної проблематики, для виконання яких надаватиметься фінансова підтримка у 2019 році відбувся 3 квітня 2019 року в приміщенні обласної державної адміністрації.

Рішення конкурсної комісії щодо результатів конкурсу та рейтинг конкурсних пропозицій обласного конкурсу проектів та програм інститутів громадянського суспільства з молодіжної проблематики буде оприлюднено 5 квітня 2019 року на офіційному веб-сайті облдержадміністрації в рубриці «Оголошення».

Перелік переможців обласного конкурсу проектів та програм інститутів громадянського суспільства з молодіжної проблематики, для виконання яких надається фінансова підтримка у 2019 році можна переглянути за посиланням: http://www.if.gov.ua/news/perelik-peremozhciv-oblasnogo-konkursu-proektiv-ta-program-institutiv-gromadyanskogo-suspilstva-z-molodizhnoyi-problematiki-dlya-vikonannya-yakih-nadayetsya-finansova-pidtrimka-u-2019-roci

Склад конкурсної комісії: http://www.if.gov.ua/news/sklad-konkursnoyi-komisiyi-z-rozglyadu-konkursnih-propozicij-rozroblenih-institutami-gromadyanskogo-suspilstva


Схожі публікації

    Залишити коментар
Шановні читачі! Просимо вас, залишаючи коментарі, поважати один одного і не зловживати свободою слова. Адміністрація сайту буде видаляти:

1. Коментарі з  грубою і  ненормативною лексикою.
2. Образи, загрози і  непристойні висловлювання.
3. Висловлювання, що розпалюють національну, релігійну та  іншу ворожнечу.
4. Коментарі, що містять інші порушення законодавства і  прав громадян.
5. Коментарі, що рекламують і  просувають інші веб-ресурси, товари та  послуги, а  також коментарі, що не  мають відношення до  дискусії.

Користувачі, які порушують ці правила грубо або  систематично, будуть заблоковані.