» » Цікаве інтерв'ю

Цікаве інтерв'ю

В категорії: Новини | Дата: 10-01-2023, 12:11 | Переглядів: 215

До вашої уваги цікаве передноворічне 2022-2023 інтерв'ю з співзасновником фонду Raspberry Pi Ібеном Аптоном. З його слів можемо зрозуміти, що сьогодні одноплатний комп'ютер Raspberry Pi це вже не просто засіб навчання робототехніці, але і повноцінна і самодостатня складова індустріальних проєктів. Він активно використовується у виробництві зарядних пристроїв електромобілів, системах електронного підпису, в сиcтемах промислової автоматизації та обчислення, як складова розумних будинків і суперкомп'ютерів і багато іншого. А це означає, що, навчаючи Raspberry Pi, ми не просто навчаємо базовим навичкам робототехніки та інтеграції знань з різних областей, але, можна сказати, даємо конкретну спеціалізацію для повноцінної самореалізації в економіці майбутнього, яка вже настала.



Цікаве інтерв'ю

#ngoamt #raspberrypi


Схожі публікації

    Залишити коментар
Шановні читачі! Просимо вас, залишаючи коментарі, поважати один одного і не зловживати свободою слова. Адміністрація сайту буде видаляти:

1. Коментарі з  грубою і  ненормативною лексикою.
2. Образи, загрози і  непристойні висловлювання.
3. Висловлювання, що розпалюють національну, релігійну та  іншу ворожнечу.
4. Коментарі, що містять інші порушення законодавства і  прав громадян.
5. Коментарі, що рекламують і  просувають інші веб-ресурси, товари та  послуги, а  також коментарі, що не  мають відношення до  дискусії.

Користувачі, які порушують ці правила грубо або  систематично, будуть заблоковані.